Rätt budskap vid rätt tillfälle

Med direktreklam kan du välja mellan att nå ut till varenda brevlåda i ditt område – eller bara en liten del. Med vår hjälp kan du dessutom göra det när möjligheten är som störst att dina kunder ska öppna just ditt utskick. Vi har nämligen lärt oss en hel del under de år vi jobbat med tidningsdistribution.

Till att börja med har vi förstått att de flesta har mer tid på helger, vilket också betyder att de kan ägna större uppmärksamhet åt ditt budskap. Särskilt eftersom du då är ensam i postlådan. Dessutom sker vår utdelning på natten och gör att utskicket blir det första din kund ser på morgonen.

  • Vi gör inte skillnad på tisdag och lördag – du kan välja exakt när du vill nå kunden.
  • Utdelning sker nattetid, vilket gör att ditt budskap når kunden lagom till morgonkaffet.
  • Det betyder också att du slipper konkurrens i postlådan, du är alltid först på plats.
  • Vi kan hålla priserna nere eftersom distributionen sker i samband med morgontidningen.
  • Våra ADR- och Ibladningstjänster tar dig hela vägen till frukostbordet.

Koll på varje kvarter

Våra tidningsbilar åker varje morgon genom Örebro län, Västmanlands län, Norrtälje och Södertälje, med morgontidningar, post, reklam och paket. Våra optimerade rutter och lokala kännedom gör att vi har koll på varje kvarter och vrå i vår region. Det gör att du kan lita på att saker kommer till rätt plats, i rätt tid. Men det gör också att vi har utmärkt koll på invånarna i regionen – till exempel vilka som bor var och hur man når dem bäst.

Civilstånd

Våra kunder säger

“Ett väldigt kostnadseffektivt sätt att nå ut till våra kunder – kan verkligen rekommendera det till alla företag”

Lotta Fredriksson, VD - Fredrikssons Måleributik

“Genom Prolog får vi stor spridning på våra direktutskick – och det är väldigt enkelt både att starta upp och att komma i mål”

Adam Nilsson, Platschef och Personlig tränare - Actic

“Genom att använda Prolog når vi ut till alla hushåll snabbt och enkelt, och de hjälper oss att sålla till vilka kunder och vilken specifik målgrupp vi ska gå”

Magnus Lind och Johan Smede, Platschefer - Puustelli Västerås