Oadresserad direktreklam

ODR, oadresserad direktreklam, är det ultimata valet när du vill nå ut till alla hushåll och företag på din lokala marknad. Tack vare att vi har utdelning under natten, är ditt utskick det första att landa på frukostbordet. Att vi dessutom jobbar sju dagar i veckan gör det möjligt för dig att planera din kampanj till en specifik dag – och slippa försvinna i bruset.

Vill du veta mer om ODR? Kontakta oss gärna.

ODR Selekterat

Med vårt paket ODR Selekterat kan du ställa in målgruppssiktet ytterligare, och på så sätt få högre träffsäkerhet på ditt utskick. Eftersom vi skött tidningsrundan här i trakterna sedan tidigt 1800-tal, har vi både den lokalkännedom som krävs och den erfarenhet som behövs för att hjälpa dig hitta rätt målgrupp.

Vi kan till exempel hjälpa dig att göra en geodemografisk selektering, det vill säga en geografisk avgränsning där vi även tar hänsyn till den utvalda gruppens familjesituation, livsstil och köpkraft. Du kanske bara vill prata med villaägare i Strängnäs eller boende i radhus utanför Enbacken.

En tydligare riktning innebär såklart också ökad respons – och ökad avkastning för dig. Genom att göra en noggrannare selektering slipper du även onödigt spill eftersom du når rätt målgrupp direkt. Det tackar både plånboken och miljön för.

Hör gärna av dig till oss så tittar vi tillsammans på hur vi kan optimera ditt utskick!

Helg ODR

Tack vare att vi är vana vid att distribuera tidningar sju dagar i veckan, kan vi se till att dina utskick slipper konkurrens i postlådan – även under helger. Passa på att prata med dina mottagare när de är som mest mottagliga, på ett kostnadseffektivt sätt.