Ett mer modernt sätt att skicka post

Med Prolog skickas din lokala A- och B-post på ett lite smartare sätt: med tidningsbilen. Det vill säga utan dyra frankeringssystem, med kortare transportsträckor – och sju dagar i veckan. Dessutom gör vår lokala sortering att hämtningen kan ske senare och lämningen tidigare på dagen.

Det här är vårt posterbjudande:

  • Minskade kostnader och miljöpåverkan
  • Leverans varje morgon, sju dagar i veckan
  • Större flexibilitet för lämning, och exakt leveransdag

Först i postlådan - alla dagar i veckan

Tack vare att våra distributörer levererar morgontidningar sju dagar i veckan, kan vi hjälpa dig att nå ut precis när det passar dig. Vi brukar säga att vi inte gör skillnad på tisdagar och lördagar, men att kunna anpassa ditt utskick efter en specifik dag kan göra enorm skillnad för dig. Det betyder till exempel att du är ensam i postlådan när dina kunder har som mest tid.

Så kan du skicka posten

Hos Prolog kan du skicka din post på några olika sätt, beroende på om ditt fokus är snabbhet, pris eller vill vara ensam i postlådan.

A-post

Med lokal A-post kan du nå dina mottagare redan imorgon. Vi delar ut till alla hushåll och företag med en postlåda som ingår i vårt geografiska område. Vårt flexibla system gör dessutom att du kan lämna ifrån dig ditt utskick senare samtidigt som vi delar ut det tidigare. Att vi är superlokala gör oss även till ett snällt alternativ – såväl för plånboken som miljön.

B-post

När du inte har lika bråttom är B-post ett utmärkt alternativ till A-post. Lokal B-post hamnar i din mottagares, hushåll eller företag, postlåda inom två dagar. Fördelen är att du vet precis vilken dag det kommer fram, vilket innebär att du kan anpassa budskapet till ankomstdagen. Eftersom vi har stenkoll på de områden där dina kunder bor eller jobbar, är det ett både kostnadseffektivt och miljövänligt distribueringssätt.

Helgpost

Tack vare att våra distributörer levererar morgontidningar sju dagar i veckan, kan vi hjälpa dig att nå ut precis när det passar dig. Vi brukar säga att vi inte gör skillnad på tisdagar och söndagar, men att kunna anpassa ditt utskick efter en specifik dag kan göra enorm skillnad för dig. Det betyder till exempel att du är ensam i postlådan när dina kunder har som mest tid.

“Vi ställer höga krav på pålitlighet när det gäller information. Med Prolog når vi våra patienter snabbt och säkert”

Åse Klint, Medicinsk sekreterare - Citypraktiken

“Med Prolog når vi kunder och potentiella kunder i regionen – och framför allt får vi snabb och personlig service”

Carina Kemdal, Ekonomiansvarig - Nya Rörbolaget